«Національні дебати» на Першому вестимуть Мирослава Гонгадзе та Зураб Аласанія

13 жовтня стартує прямоефірна програма «Національні дебати» між представниками всіх партій, які беруть участь у виборах. Про це в коментарі «Телекритиці» зазначив генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія. Вестимуть програму особисто Зураб та Мирослава Гонгадзе. «Але якщо доведеться робити по два випуски на день, тоді знайдемо ще одну пару ведучих. А таке може статися, оскільки ЦВК  вже зареєстровано 29 партій», – сказав він.

За словами Зураба, участь у одному випуску програми будуть брати представники двох партій: лідер та ще один представник. При чому цих представників лідер партії може під час програми міняти,  в залежності від теми блоку. Всього буде 4 блоки: політичний, економічний, культурний, соціальний тощо. Запитання учасникам ставитимуть гості із зали: викладачі, студенти, експерти, журналісти та ін. І ще два додаткові блоки, в яких представники партій ставитимуть запитання один одному. Також буде інтерактивне голосування, в якому братимуть участь гості.

Програма триватиме годину, формат буде дуже жорсткий: на відповідь даватиметься усього хвилина.

Пари учасників визначаться шляхом жеребкування, яке відбудеться 7 жовтня на Першому національному.

Триватимуть теледебати до 24 жовтня.

Нагадаємо, Перший національний раніше анонсував теледебати політичних партій, які мають стартувати у жовтні.

Чумак Вікторія, «Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • А що Мирослава цьому Зурабі вже й прізвище свого чоловіка дала? Шо воно за ведучий, дівкко, не поважаєш ти себе і пам’ ять про чоловіка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *