Дмитро Тимчук № 13 і Антон Геращенко № 21 у списку «Народного фронту»

Підполковник запасу, політичний журналіст та блогер, координатор руху «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук включений до виборчого списку «Народного фронту» під № 13. Про це йдеться на сайті ЦВК.

Радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко став  № 21 виборчого списку «Народного фронту».

Нагадаємо, у списку «Народного фронту» також Тетяна Чорновол (№2), Вікторія Сюмар (№ 7), Микола  Княжицький (№ 34) та Сергій Висоцький (№ 44).

Раніше про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа НайємСергій ЛещенкоСвітлана Заліщук,Тетяна ЧорноволВікторія Сюмар, Ірина ФризОльга ЧерваковаВадим Денисенко,Віталій ЧепіногаГанна ГопкоЄгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена БілозерськаНаталя СоколенкоМикола Княжицький та Сергій ВисоцькийДмитро Добродомов. Журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій Мочанов. А також власники і колишні власники медіа Вадим РабиновичВалерій Хорошковський, Світлана Фабрикант, члени Нацради Григорій Шверк і Владислав Севрюковспіввласник телеканалу «Інтер» і ексглава Адміністрації президента Сергій ЛьовочкінКостянтин УсовОлексій Дурнєв, Володимир Кацман.

«Вибори та ЗМІ»

Фото Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *