Петро Симоненко: Нас не запрошують на ток-шоу. В Україні жорстка цензура

Лідер КПУ Петро Симоненко заявляє про те, що в Україні існує цензура щодо комуністів. «Нас не запрошують на політичні ток-шоу, в Україні існує жорстка цензура. А ви запитайте у ЗМІ, чому вони так роблять? Можливо, після заяви президента Порошенка про те, що вони не допустять КПУ на вибори?», – сказав він у коментарі «Телекритиці».

Раніше, генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія зазначав, що Комуністична партія України відмовилася від участі у програмі «Національні дебати», що стартує 13 жовтня і виходитиме з понеділка по четвер о 21:30. Жеребкування буде проведено в прямому ефірі Першого національного у 7 жовтня.

У коментарі «Телекритиці», Зураб Аласанія уточнив, що від імені КПУ відмовився від участі у «Національних дебатах» комуніст Спірідон Кілінкаров.

Ведучий «Шустер live» Савік Шустер на закид Симоненка відповів: «Симоненку краще знати, що таке цензура. На мій погляд, ніякої цензури немає».

Ведучий “Свободи слова” Андрій Куликов зазначив: “На сьогоднішній випуск не запрошували. А з досвіду Громадського радіо – запрошувати марно. Єдина партія, що послідовно нас ігнорувала.”

«Вибори та ЗМІ»

 

 

фото – anti-maidan.com

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Симоненко пора смириться с тем, что его не зовут не из-за цензуры, а потому что он денег не предлагает журналистам, привык видно жить в СССР. Вон пусть учится у Яценюка, тот раздал капусту медийщикам и те травят за это Ярему. Суть травли в том, чтобы слить Ярему с места генпрокурора, а потом прибрать к рукам рынок обнала, который сейчас контролирует Ярема http://prokurorska-pravda.today/article/605

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *