Головред газети «Хрещатик» Максим Філіппов балотується в № 96 одномандатному окрузі на Київщині

Головний редактор редакції газети Київської міської ради «Хрещатик», член Політичної партії «Народний фронт» Максим Філіппов балотується від політичної партії «Народний фронт» в одномандатному виборчому окрузі №96. Про це йдеться на сайті ЦВК.

У своїй виборчій програмі Максим Філіппов обіцяє щомісяця зустрічатися з виборцями, дає слово вступити у коаліцію демократичних сил у Верховній Раді VIII скликання та не покидати фракцію політичної партії «Народний фронт» тощо.

Раніше про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа НайємСергій ЛещенкоСвітлана Заліщук,Тетяна ЧорноволВікторія Сюмар, Ірина ФризОльга ЧерваковаВадим Денисенко,Віталій ЧепіногаГанна ГопкоЄгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена БілозерськаНаталя СоколенкоМикола Княжицький та Сергій ВисоцькийДмитро Добродомов. Журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій Мочанов. А також власники і колишні власники медіа Вадим РабиновичВалерій Хорошковський, Світлана Фабрикант, члени Нацради Григорій Шверк і Владислав Севрюков, співвласник телеканалу «Інтер» і екс-глава Адміністрації президента Сергій ЛьовочкінКостянтин УсовОлексій ДурнєвВолодимир Кацман, Сергій Цигіпа.

«Вибори та ЗМІ»

gazzzeta.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *