Колишні члени Радикальної партії запустили сайт Антиляшко.com.ua

Екс-представники Радикальної партії запустили сайт Антиляшко.com.ua, де вирішили викласти всю правду про їхнього колишнього лідера. Про це розповів на прес-конференції представник громадського об’єднання «Щит» та адміністратор сайту Віталій Ющенко, повідомляє Укрінформ.

«В понеділок ми відкрили наш сайт, де висвітлюємо діяльність Ляшка, ми хочемо показати кожному ким він є насправді коли немає поряд камер. Щоб кожен з нас не попався, так я це було на президентських виборах. Ми не представляємо жодну політичну силу, ми хочемо показати людям правду». – сказав Віталій Ющенко.

Він закликав тих, хто співпрацював з Ляшком, хто знає про його діяльність не боятись ї оприлюднити на сайті факти щодо порушення законодавства, яке творить Радикальна партія.

У свою чергу, представник волонтерського руху в ГО «Щит» Олександр Барвиненко зауважив, що багато чуток про так званий батальйон Ляшка і у зв’язку з цим «хотілось би дізнатись де він дислокується, щоб завезти хлопцям допомогу у разі якщо вони її потребують».

На прес-конференції виступили представники вінницького обласного та міського штабу Ляшка, та м. Козятин, які повідомили, що їх без попередження виключили із списків Радикальної партії та взяли на їх місце представників Партії Регіонів.

 

фото – obozrevatel.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *