Демонтаж рекламних конструкцій в місті законний, а не з політичних мотивів – управління реклами Одеси

Управління реклами Одеської міської ради та комунальне підприємство «Одесреклама» заперечують, демонтаж рекламних конструкцій, який проходить у місті має відбувається з політичних мотивів. За їх словами, демонтовані були ті носії, які були встановлені з порушеннями правил розміщення зовнішньої реклами. Про це йдеться на сайті Odessa.ua.

«Останнім часом в засобах масової інформації з’явилися публікації про “незаконний демонтаж рекламних конструкцій з політичних мотивів”. Слід зазначити, що управління реклами Одеської міської ради та комунальне підприємство “Одесреклама” у своїй роботі керуються виключно нормативно-правовими актами у сфері розміщення зовнішньої реклами. Ні для кого не секрет, що до недавніх пір Одеса була захаращена всілякими конструкціями, які не тільки спотворювали естетичний вигляд міста, а й представляли собою загрозу для людей, оскільки були встановлені з порушенням технічних норм.
Тільки з липня по вересень поточного року було демонтовано 220 конструкцій, встановлених з порушеннями правил розміщення зовнішньої реклами. Інформація про присутність політичної складової в нашій роботі є спробою дискредитувати управління та комунальне підприємство, які сьогодні працюють на благо жителів Одеси, а не займаються обслуговуванням чиїхось бізнес-інтересів
», – йдеться у повідомленні міської влади.

За словами представників влади Одеси, завдяки оперативному контролю з боку управління реклами та профільного комунального підприємства сума надходжень до міського бюджету Одеси за користування місцями для розміщення зовнішньої реклами з липня по вересень поточного року склала 5 млн 579 тис. грн. У той час, як за аналогічний період 2013 ця сума склала всього 3 млн 985 тис. грн. Це – наочний показник ефективності роботи управління та комунального підприємства, а також один з основних критеріїв оцінки їх діяльності. «Сьогодні управління реклами Одеської міської ради та КП “Одесреклама” продовжують роботу по наведенню порядку в місті в рамках закону, очищенню від незаконних рекламних конструкцій і поліпшенню естетичної привабливості Одеси», – повідомляє Odessa.ua.

Нагадаємо, 9 жовтня Асоціація зовнішньої реклами України висловила стурбованість тим, що в Одесі за останні кілька днів місцевою владою проведено демонтаж близько 30 законно встановлених рекламних конструкцій.

 

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *