Валерій Бебик балотується в одномандатному виборчому окрузі № 221 в Києві

Завідувач – професор кафедри суспільно-політичних наук, глобалістики та соціальних комунікацій Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», ведучий програми «Цивілізація ІНКОГНІТа» на телеканалі ТОНІС Валерій Бебик висунутий політичною партією Народний рух України на одномандатному виборчому окрузі № 221 в Києві. Про це йдеться на сайті ЦВК.

Нагадаємо, Валерій Бебик очолював робочу групу із суспільних комунікацій громадської гуманітарної ради при Президентові України Януковичі, яка займалася розробкою концепції суспільного мовлення.

Раніше про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа НайємСергій ЛещенкоСвітлана Заліщук,Тетяна ЧорноволВікторія Сюмар, Ірина ФризОльга ЧерваковаВадим Денисенко,Віталій ЧепіногаГанна ГопкоЄгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена БілозерськаНаталя СоколенкоМикола Княжицький та Сергій ВисоцькийДмитро Добродомов. Журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій МочановА також власники і колишні власники медіа Вадим РабиновичВалерій Хорошковський, Світлана Фабрикант, члени Нацради Григорій Шверк і Владислав Севрюковспіввласник телеканалу «Інтер» і екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкіна також Костянтин Усов, Олексій ДурнєвВолодимир КацманСергій ЦигіпаГліб ГоловченкоОльга БабійВлад Багінський.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *