14 жовтня – прес-конференція «Розпал виборчої кампанії 2014: якість інформування та «джинса». Результати незалежних моніторингів ЗМІ

14 жовтня о 14.00 в «Українських новинах» відбудеться прес-конференція на тему: «Розпал виборчої кампанії 2014: якість інформування та «джинса». Результати незалежних моніторингів ЗМІ.

Учасники: голова правління громадської організації «Телекритика» Наталія Лигачова та голова Комітету «Рівність можливостей» Олександр Чекмишев.

Під час прес-конференції експерти представлять результати своїх моніторингів, які свідчать про якість інформування виборців, доступ політиків до ЗМІ, а також про замовні матеріали (так звану «джинсу»), її обсяги та вплив на кампанію.

Крім того, громадські активісти зосередять увагу на тому, як медіа представляли очільників держави: у ролі виконавців своїх посадових обов’язків, чи як представників тих чи інших політичних сил.

Також організатори прес-конференції висловляться щодо таких проблем, як підміна громадянською позицією дотримання журналістських стандартів, участь ньюз-румів у корпоративних війнах олігархів, наявність різних варіантів «джинси», піару або антипіару політиків, яких підтримують або з якими конфліктують власники великих телеканалів.

Місце проведення: Київ, «Українські новини», вул. Еспланадна, 20, конференц-зала).

Телефон: (044) 4943160. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

«Вибори та ЗМІ»

Фото obukhiv.info

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *