До 21 жовтня – подання на семінар ГО «Телекритика» по висвітленню виборів у Полтаві

22 жовтня у Полтаві  відбудеться одноденний семінар для журналістів на тему «Світові стандарти соціально-відповідального висвітлення виборів у медіа».

Відомі українські медіаексперти та журналісти пояснять:

– специфіку висвітлення виборчої кампанії з точки зору дотримання професійних та етичних стандартів;

– що таке соціально відповідальна журналістика та що ЗМІ можуть зробити, аби допомогти своїй аудиторії зробити об’єктивний і зважений вибір у день голосування;

– підходи і методи системного аналізу виборчої ситуації та висвітлення її у ЗМІ

– правове регулювання роботи журналістів та шляхи вирішення проблем, з яким вони найчастіше зіштовхуються під час роботи у день виборів.

Участь у семінарі безкоштовна. Початок о 10.00, завершення – о 17.00. Кава-брейк і обід – за рахунок організаторів. Учасникам із регіонів буде відшкодовано вартість проїзду до Полтави і назад (на підставі наданих проїзних документів).

Для участі у заході слід заповнити анкету.

Кількість місць лімітована – 20. Учасників буде відібрано на конкурсній основі. Подавати заявки можна до 13.00 21 жовтня.

ВАЖЛИВО. Учасники семінару зможуть взяти участь у конкурсі журналістських матеріалів на виборчу тематику від ГО «Телекритика». Автори трьох найкращих публікацій, що відповідатимуть професійним та етичним стандартам, візьмуть участь у підсумковому семінарі у Києві та отримають замовлення від «Телекритики» на $200.

Участь у конкурсі зможуть взяти лише учасники семінару «Світові стандарти соціально-відповідального висвітлення виборів у медіа», який протягом жовтня буде проведено у Львові та трьох інших містах України (дати проведення та міста будуть оголошенні невдовзі).

«Вибори та ЗМІ»            

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *