Зураб Аласанія – Мирославі Гонгадзе: «Нам доведеться більше працювати»

Що робилось за лаштунками прем’єрного випуску “Національних дебатів” на Першому національному – у нашому відеорепортажі.

«Завтра підлоги не буде!» – каже продюсер «Національних дебатів» Руслан Ткаченко після того, як ефір закінчено, і вказує на блискучу підлогу у студії. Визнає, що незадоволений тим, як пройшла прем’єра передвиборчого проекту. Мовляв, все добре у цілому, але не у деталях.

Мета дебатів – надати можливість виборцям оцінити кожного з кандидатів, мета запрошених на ефір представників політсил, що балотуються до парламенту, – використати цю можливість максимально, щоб сподобатись аудиторії. Що ж до ведучих національних дебатів, то їхнє завдання – у тому, щоб якомога краще розкрити своїх співрозмовників та не допустити з їхнього боку прямої, відвертої агітації за себе та свою партію. Вчорашній ефір дебатів відбувся не без недоліків, і про це кореспонденту «ВідеоТеКи» зізнались й Зураб Аласанія, і Мирослава Гонгадзе. Детальніше про те, що робилось за лаштунками вчорашнього ефіру, який тривав до пізньої ночі, – у нашому репортажі.

 

Ігор Меделян, для «Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *