Дебати без цензури

Як Балашов звинуватив Дарта Вейдера та його поплічників у крадіжці, кого серед виборців Мочанов вважає п*****сом і який компромат має Кутєпов на голомозого кандидата у народні депутати – ці та інші карколомні епізоди учорашніх дебатів на Першому національному у нашому відеорепортажі.

«Як на мене, вийшло шоу, тому що ми бачимо людей, які обговорюють цікаві теми. Звичайно, що можливо хтось очікував, що тут буде якийсь цирк, але ми тут цирку не дозволяємо, ми чекаємо інтелектуального шоу»,- розповідає ведуча проекту Мирослава Гонгадзе.

Втім, дехто з аудиторії таки сумував за фронтменом Інтернет-партіїДартом Вейдером й іншими персонажами «Зоряних війн», які не прийшли до студії, а відправилися у передвиборчий тур. «А де Чубакка?» – питала студентка Інституту журналістики – «Я хотіла доторкнутися до його шерсті»

А ось Геннадій Балашов прямо спитав у представника Інтернет-партії, чи не вкрали вони образ Дарта Вейдера, на який хтось, напевно, має комерційні права. У відповідь отримав заяву про те, що таким чином «інтернетники» просто популяризують персонаж, який знає чимало поколінь у світі.

Детальніше про те, чому на дебати не приїхав Дмитро Ярош, як «Правий сектор» ставиться до своїх епатажних опонентів, якою бачать місію журналістів ті, хто прагне до влади, а також про те, який секрет проОлексія Мочанова розповів на камеру його сусід Богдан Кутєпов, – у репортажі «ВідеоТеКи»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *