Журналісти роблять детальний аналіз округів

Журналісти телеканалів підготували для сайтів громад детальний аналіз деяких округів.

«Коли ми створювали проект “Сайти громад” ми чудово усвідомлювали, що лише незалежні журналісти можуть зробити на громадських засадах аналіз округу для киян та мешканців Київщини. Ми вже проаналізували два округи Київщини для сайту громади Приірпіння та 4 округи Києва – це Святошинський (№218), Оболонський та Голосіївський райони столиці», – повідомила журналіст СТБ Ірина Федорів.

«У нас на всі округи не вистачить часу, але я прошу колег по можливості доєднатися й взяти на себе інші райони Києва, Київщини та інших областей, бо на цих виборах ми ризикуємо дуже сильно помилитись. Виборці голосують у мажоритарних округах за політичну партію і не знають по суті, хто висувається. Особливо велика проблема в клонах на цих виборах, які можуть суттєво вплинути на справжні результати волевиявлення», – додає Федорів.

Нагадаємо, що влітку журналісти створили проект сайти громад і вже запустили сайти Оболонського, Шевченківського, Святошинського та Голосіївського районів.

На вихідних журналісти готують аналіз найскандальнішого 223-го округу – саме там буде найбільш запекла боротьба між чинним нардепом Віктором Пилипишиним, який взяв під контроль весь Шевченківський район столиці і голосував за закони 16-го січня, та «свободівцем» Юрієм Левченком.

Готовий аналіз № 95 та № 96 округів.

«Вибори та ЗМІ»

Фото www.kotsubynske.com.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *