26 жовтня в Києві пройде «Громадська ніч виборів. Вболіваємо за громадських активістів»

26 жовтня в Києві пройде «Громадська ніч виборів. Вболіваємо за громадських активістів» для активістів громадських рухів та організацій громадянського суспільства, журналістів, зацікавленої громадськості. Зустріч триватиме з 19:00 до 23:30 в залі «Україна» готелю «Україна».

Під час заходу учасники та гості зможуть в атмосфері неформального спілкування проаналізувати дані екзит-полів та попередні результати виборів, а також обмінятися думками щодо:

–    прецеденту численного висування громадських активістів до Верховної Ради;
–    механізмів взаємодії рухів та організацій громадянського суспільства з громадськими активістами, які будуть обрані до Верховної Ради та з Верховною Радою в цілому;
–    необхідності проведення реформ;
–    війни на Сході України;
–    проблеми мирного населення та біженців з районів бойових дій;
–    гуманітарної політики щодо кризи в Україні;
–    волонтерських рухів в Україні.

Захід організовує Коаліція громадських організацій та ініціатив, серед яких Spilno.tv, Громадський сектор Майдану, громадянська мережа ОПОРА, Центр UA, Реанімаційний пакет реформ, Громадський рух Чесно та  Представництво Фонду ім. Гайнріха Бьолля у Києві.

На захід запрошені представники організацій громадянського суспільства та громадських рухів, політологи, українські та іноземні журналісти, представники партії «Зелених» Німеччини.

Плануються також виступи кандидатів – громадських активістів, прямі включення з їхніх штабів, з виборчих дільниць та ЦВК.

З усіх питань прохання звертатися за адресою: nich.vyboriv@gmail.com

Докладніша інформація про захід: http://ua.boell.org/sites/default/files/uploads/2014/10/gromadska_nich_viboriv_2014.doc

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *