Жан Новосельцев – № 2 у виборчому списку партії «Громадянський рух України»

Журналіст  каналу «17», колишній кореспондент та ведучий програми «Гроші» на каналі «1+1» та «Гром ТБ» Жан Новосельцев балотується в народні депутати від політичної партії «Громадянський рух України» під № 2. Про це йдеться на сайті ЦВК.

Сайт ЦВК повідомляє, що Жан Новосельцев тимчасово не працює.

Нагадаємо, у липні 2014 року журналіст-розслідувач Жан Новосельцев, якого було звільнено з телеканалу «1+1», повідомив, що планує невдовзі співпрацювати з новим телевізійним проектом – каналом  «17». Водночас він не сказав, кому буде належати каналі і звідки отримуватиме фінансування.

Раніше про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа НайємСергій ЛещенкоСвітлана Заліщук,Тетяна ЧорноволВікторія Сюмар, Ірина ФризОльга ЧерваковаВадим Денисенко,Віталій ЧепіногаГанна ГопкоЄгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена БілозерськаНаталя СоколенкоМикола Княжицький та Сергій Висоцький, Дмитро Добродомов. Журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій МочановА також власники і колишні власники медіа Вадим РабиновичВалерій Хорошковський, Світлана Фабрикант, члени Нацради Григорій Шверк і Владислав Севрюковспіввласник телеканалу «Інтер» і екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкіна також Костянтин УсовОлексій ДурнєвВолодимир КацманСергій ЦигіпаГліб ГоловченкоОльга БабійВлад Багінський, Валерій Бебик.

«Вибори та ЗМІ»

Фото int.1plus1.ua

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • І…о! Відкрили гамерику! А як ганебно себе вели стосовно Жана на дебатах суперведучі Першого, фактично колеги Жана …. робили вигляд, що він їм не товариш “по цеху”. Натомість від Ляшка не відходили. Соромно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *