22 жовтня на Першому дебатуватимуть партії «Відродження», «Єдина країна», «Батьківщина» і «Блок лівих сил України»

На запитання громадськості, модераторів та гостей студії відповідатимуть представники партії «Відродження» та політичних партій «Єдина країна», «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» і «Блок лівих сил України», як це було попередньо визначено під час жеребкування.

Он-лайн-трансляцію «Національних дебатів» можна переглянути за посиланням http://1tv.com.ua/uk/live. Трансляція проекту трьома мовами – українською, англійською та кримськотатарською – буде доступна на каналі Першого Національного на Youtube за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=4Hna816VKNs. А також на сайті «Телекритика».

Ведучі «Національних дебатів» – Зураб Аласанія та журналістка “Голосу Америки” Мирослава Гонгадзе.

Проект підготовлено Першим національним спільно з МГО «Інтерньюз-Україна», Фундацією «Суспільність», ГО «Центр UA», Інститутом медіа мрава та університетською спільнотою Campus 3.0 за підтримки програми «У-Медіа», Української служби «Голосу Америки» та Міжнародного фонду «Відродження».

Як писали «Вибори та ЗМІ», КПУ відмовилась брати участь у дебатах. Дебати йтимуть два тижні.  З 13-го жовтня глядачі побачать 4 випуски дебатів з понеділка по четвер, з 20-го жовтня – три випуски з вівторка по четвер. Програма виходитиме о 21:15.

Які партії, з ким і коли дебатуватимуть можна прочитати тут.

«Вибори та ЗМІ»

Фото http://1tv.com.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *