«Савік Шустер студія» і канал «Україна» готують спільну «Ніч виборів»

У день позачергових парламентських виборів, 26 жовтня, о 19:40 на телеканалі «Україна» пройде інформаційний марафон «Ніч виборів», підготовлений департаментом інформаційного мовлення каналу «Україна» спільно з «Савік Шустер студією». Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

У студію проекту запрошені політики та громадські діячі, соціологи і лідери думок, які разом з ведучим Савіком Шустером будуть стежити за підрахунком голосів і коментувати хід виборчого процесу.

«Глядачі побачать прямі включення з усіх регіонів країни і, особливо, з найбільш “гарячих точок” – Сходу України, почують коментарі учасників процесу та експертів. В рамках проекту будуть обговорюватися всі найактуальніші питання проходження виборчого процесу, думки і позиції його учасників, оцінки і шанси», – повідомляють організатори марафону.

Телеглядачі в прямому ефірі побачать хід подій, можливі конфігурації майбутньої парламентської коаліції, очікування від роботи нового парламенту. Глядачі також зможуть побачити дані ексклюзивного екзит-полу, проведеного на замовлення «Савік Шустер студії».

Телеканал «Україна» почне висвітлення дня голосування із 7:00 зі спеціального випуску проекту «Ранок з Україною. День виборів».

Об 11:00, 13:00, 15:00 і 17:00 вийдуть в ефір додаткові випуски інформаційної програми «События». А о 19:00 підсумки дня почне підбивати Олег Панюта в студії інформаційно-аналітичної програми «События недели».

Протягом усього дня в ефірі каналу «Україна» транслюватиметься «рухомий» інформаційний рядок з найсвіжішими новинами про хід голосування та ексклюзивне stream-відео з усіх регіонів України.

Партнерами проекту стануть новинний портал Segodnya.ua, інтернет-портал Ukr.net і Spilno.tv.

Нагадаємо, у день виборів відбудеться 16-годинний телевізійний марафон на телеканалі «Київ». Телеканал ICTV проведе марафон, збільшить кількість випусків інформаційної програми «Факти» та показуватиме відео від глядачів в рамках акції «Народне відео з виборів». Телеканал «Еспресо TV» спільно з «Радіо Свобода» проведе телемарафон «Вибори-2014». Перший національний запустить телемарафон «Україна завтра», збільшить кількість випусків новин, а також подаватиме коментарі від ведучого шоу «Утеодин» Майкла Щура. На телеканалі «Інтер» збільшиться кількість випусків новин «Подробности», а о 20:00 розпочнеться розширений випуск «Подробностей недели», який триватиме близько до 01:00-01:30, доки активно працюватимуть дільниці. Телеканал ZIK проведе телемарафон «Рада. Версія 8». Телеканал «1+1» запустить шестигодинний телемарафон у прямому ефірі, а також покаже спецвипуск ток-шоу «Право на владу». Телеканал «112 Україна» проведе 20-годинний телемарафон. На телеканалі БТБ пройде 16-годинний марафон. Телеканал новин «24» також готує багатогодинний марафон.

«Вибори та ЗМІ»

Фото: lenta-ua.net

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *