Львівська ОДТРК «Львів» у день виборів збільшить кількість новин

26 жовтня, у день позачергових виборів до Верховної Ради, випуски програми «Новини» на ТРК «Львів» виходитимуть що дві години, починаючи з 14:00. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДТРК «Львів».

Команда журналістів інформуватиме про процес голосування, перебіг подій у державі та дотримання виборчого законодавства на дільницях.

У підсумковому годинному випуску о 20:00, окрім перших результатів голосування, телеглядачі матимуть змогу почути коментарі експертів, які проаналізують процес обрання нового українського парламенту.

Нагадаємо, у день виборів відбудеться 16-годинний телевізійний марафон на телеканалі «Київ». Телеканал ICTV проведе марафон, збільшить кількість випусків інформаційної програми «Факти» та показуватиме відео від глядачів в рамках акції «Народне відео з виборів». Телеканал «Еспресо TV» спільно з «Радіо Свобода» проведе телемарафон «Вибори-2014». Перший національний запустить телемарафон «Україна завтра», збільшить кількість випусків новин, а також подаватиме коментарі від ведучого шоу «Утеодин» Майкла Щура. На телеканалі «Інтер» збільшиться кількість випусків новин «Подробности», а о 20:00 розпочнеться розширений випуск «Подробностей недели», який триватиме близько до 01:00-01:30, доки активно працюватимуть дільниці. Телеканал ZIK проведе телемарафон «Рада. Версія 8». Телеканал «1+1» запустить шестигодинний телемарафон у прямому ефірі, а також покаже спецвипуск ток-шоу «Право на владу». Телеканал «112 Україна» проведе 20-годинний телемарафон. На телеканалі БТБ пройде 16-годинний марафон. Телеканал новин «24» також готує багатогодинний марафон. Канал «Україна» збільшить кількість новин і проведе інформаційний марафон «Ніч виборів», підготовлений департаментом інформаційного мовлення каналу «Україна» спільно з «Савік Шустер студією».

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *