Вибори на 5-му каналі: телемарафон з 7-ї ранку і до останніх новин

5 канал проведе телемарафон у день позачергових парламентських виборів 26 жовтня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

В ефірі 5 каналу марафон «Восьме скликання» розпочнеться о 7 ранку.

Впродовж усього марафону в ефір виходитимуть щопівгодинні випуски новин, аналітичні сюжети, а також включення з дільниць голосування та з ЦВК. Глядачі каналу також побачать волевиявлення українців за кордоном.

Вестимуть телемарафон Інна Неродик, Яніна Соколова, Артем Овдієнко, Яна Конотоп, Роман Чайка, Тетяна Даниленко, Руслан Поліщук, Катерина Кельбус та Віталій Гайдукевич.

З 16-ї години і до моменту закриття дільниць ведучі разом з гостями – експертами, журналістами, громадськими та політичними діячами, обговорюватимуть перебіг кампанії, найпомітніші події та тренди перегонів.

О 19:50 у студію завітають чільні представники провідних політичних сил, соціологи та аналітики, які разом з ведучими спробують спрогнозувати майбутній склад парламенту, формат коаліції та уряду.

У прямому ефірі 5 каналу будуть оприлюднені результати екзит-полів та виголошені перші коментарі підсумків голосування, а також прямі включення зі штабів переможців.

Після опівночі марафон продовжиться: ведучі та гості телемарафону обговорюватимуть перші офіційні дані ЦВК та продовжать дискусію щодо майбутнього Верховної Ради VIII скликання. Час завершення – не визначений, марафон триватиме доти, доки надходитиме нова інформація про вибори, орієнтовно – до 01:30, зазначили у прес-службі.

«Ми покажемо, за яких умов голосують мешканці Сходу – редакцією заплановані прямі включення журналістів 5-го з Маріуполя та зони АТО», – підкреслюють на 5 каналі.

Нагадаємо, у день виборів відбудеться 16-годинний телевізійний марафон на телеканалі «Київ». Телеканал ICTV проведе марафон, збільшить кількість випусків інформаційної програми «Факти» та показуватиме відео від глядачів в рамках акції «Народне відео з виборів». Телеканал «Еспресо TV» спільно з «Радіо Свобода» проведе телемарафон «Вибори-2014». Перший національнийзапустить телемарафон «Україна завтра», збільшить кількість випусків новин, а також подаватиме коментарі від ведучого шоу «Утеодин» Майкла Щура. На телеканалі «Інтер» збільшиться кількість випусків новин «Подробности», а о 20:00 розпочнеться розширений випуск «Подробностей недели», який триватиме близько до 01:00-01:30, доки активно працюватимуть дільниці. «Канал Україна» готує спецвипуск «Ранок з Україною. День виборів». Телеканал ZIK проведе телемарафон «Рада. Версія 8». Телеканал «1+1» запустить шестигодинний телемарафон у прямому ефірі, а також покаже спецвипуск ток-шоу «Право на владу». Телеканал «112 Україна» проведе 20-годинни телемарафон.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *