Громадське ТБ в день виборів проведе телемарафон з прямими включеннями з зони АТО

З 8-ї ранку на Громадському стартує марафон, присвячений виборам. Мовлення закінчиться близько 3-ї ночі, але нічний редактор залишиться на чергуванні і за потреби відновить ефір.

Впродовж марафону працюватимуть 5 випускових груп. З 8:00 до 12:00 ефір вестиме Юлія Банкова, з 12:00 до 14:00 – Майкл Щур і Андрій Баштовий, з 14:00 до 16:00 – Катерина Сергацкова, з 16:00 до 20:00 – Дмитро Гнап, з 20 до 00:00 – Роман Скрипін, після опівночі – знов Андрій Баштовий.

Богдан Кутєпов готує документальний фільм про те, що відбуватиметься  штабах. Про те, коли його можна буде подивитись, повідомлять в прямому ефірі.

Крім політиків, до студії приходитимуть музиканти, журналісти, громадські діячі.

Будуть прямі включення зі сходу України. Журналісти «Громадського ТБ Донеччини» повідомлятимуть про перебіг подій у Донецьку, Слов’янську, Добропіллі та Маріуполі. Настя Станко, Макс ЛевинКонстантин Реуцкий та інші кореспонденти працюватимуть в Луганську. У Слов’янську організована телестудія, куди запрошені гості, в тому числі представники правоохоронних органів та штабів. В студії працюватимуть Андрій Дем’яненко та Сергій Горбатенко. Після 21:00 на Громадському планується включення з Сіверодонецька.

Опівночі або о першій ночі вийде англомовна програма «Громадське. Світ». Наталка Гуменюк розповість іноземній аудиторії про те, як пройшли вибори в Україні.

«Остаточне підтвердження свої участі в ефірі Громадського дали поки що комбат Андрій Тетерук, який іде по списку «Народного фронту», та Андрій Садовий. Решта узгоджують час, – розповіла головна редакторка Громадського ТБ Кіра Тостякова.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *