Один з центральних телеканалів останній тиждень поливав «Самопоміч» брудом – Андрій Садовий

Лідер об’єднання «Самопоміч» та міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що на його політичну силу протягом останнього тижня був спрямований активний антипіар. Про це він сказав кореспонденту «ТСН» в ефірі марафону «ТСН.Вибори» 26 жовтня, після оголошення результатів екзит-полів.

«Наприкінці виборчої кампанії про нас поширювали гезети (підробні. – ТК.), один з центральних каналів активно поливав нас брудом, називаючи американськими найманцями. Я радий, що попри все це, українці зробили свій вибір, і ми маємо такі результати», – заявив пан Садовий.

На офіційні сторінці партії «Об’єднання «Самопоміч» у Facebook розміщено інформацію, що було надруковано 2 млн екземплярів буцімто партійної газети.

«Друзі. Отримали інформацію, що наші «надміру стурбовані прихильники» надрукували понад 2 млн (!!!) екземплярів цієї милої газетки. Відтак, завтра роздача цієї «чорнухи», скоріш за все, продовжиться», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, згідно результатів «Всеукраїнського національного екзит-полу», який компанія TNS підготувала на замовлення каналу «1+1», об’єднання «Самопоміч» проходить до парламенту з результатом у 12,5%.

«Ми приблизно на такий результат і розраховували  – 12%, плюс-мінус 3%», – розповів Андрій Садовий.

Як раніше повідомляли «Вибори і ЗМІ», виборчий список «Самопомочі» очолила Ганна Гопко , яка була ведучою програми «ВідеоТеки» «Приціл».  Крім того, на 13-му місці списку об’єднання– журналіст та активіст, член партії «Воля» Єгор Соболєв.

«Вибори та ЗМІ»

фото – galka.if.ua

фото газети –  Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *