Онлайн-трансляція «Ночі виборів» телеканалу «Україна» та «Савік Шустер студії» зазнає перебоїв

Глядачі онлайн-трансляції «Ночі виборів» телеканалу «Україна» та «Савік Шустер студії» відзначають проблеми під час перегляду відео. Про це вони повідомляють на сторінці телеканалу у Twitter.

Як переконалася «Телекритика», відео на сайті телеканалу «Україна» подається з паузами. Періодично на сайті з’являється повідомлення про те, що трансляція тимчасово недоступна, а телеканал приносить свої вибачення:

Як пояснили представники телеканалу користувачам Twitter, накладки пов’язані з «великим навантаженням на сайт»: «Друзі, велике навантаження на онлайн трансляцію. Можуть виникати невеликі негаразди. Працюємо над виправленням».

Нагадаємо, інформаційний марафон «Ніч виборів, підготовлений департаментом інформаційного мовлення каналу «Україна» спільно з «Савік Шустер студією». Акцент на інформуванні глядачів щодо переьігу подій, можливих конфігурації майбутньої парламентської коаліції, очікуванья від роботи нового парламенту та даних ексклюзивного екзит-полу, проведеного на замовлення «Савік Шустер студії».

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *