Порошенко подякував журналістам і відзначив наполегливість Євгена Кисельова

Президент України Петро Порошенко подякував журналістам за висвітлення виборів. Про це він сказав на своїй прес-конференції 26 жовтня. За його словами, журналісти робили максимально для свободи слова та забезпечували прозорість виборчого процесу.

Відповідаючи на запитання російського журналіста Євгена Кисельова, який на прес-конференції представляв програму «Подробности», Петро Порошенко сказав йому: «Ласкаво просимо до України» (нещодавно пану Кисельову заборонили, а потім дозволили в’їзд до України).

Євген Кисельов на це зауважив, що, як кажуть, йому вдалося перетнути кордон з Україною не без участі Петра Порошенка. «Земля чутками повниться», – відповів на це пан Порошенко.

Почувши запитання Євгена Кисельова про кандидатуру на посаду прем’єр-міністра, Президент України відзначив наполегливість журналіста, з якою той ставив це запитання лідеру «Блоку Петра Порошенка» Юрію Луценку. «Я спостерігав за тим, як ви довго допитували Юрія Луценка, 16 разів йому ставлячи це запитання», – сказав Президент. «Це моя робота, мені за це гроші платять», – парирував пан Кисельов, на що пан Порошенко зауважив, що робив комплімент журналісту.

«Вибори та ЗМІ»

фото – za.zubr.in.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *