У Харкові на дільницю прийшов озброєний чоловік та назвався журналістом – вже відкрито кримінальне провадження

У Харкові на виборчу дільниці прийшов чоловік, який назвався журналістом, міліція знайшла у нього зброю, його затримано і вже відкрито кримінальне провадження.  Про це повідомив кореспондент «ТСН» у Харкові Андрій Барташов під час телемарафону «ТСН.Вибори» 26 жовтня.

Спершу чоловік – мешканець Харкова назвався журналістом місцевого видання. Він поводився нервово, до дільниці викликали міліцію. У рюкзаку чоловіка знайшли автомат та патрони. Міліція затримала цю особу – проти неї вже відкрито кримінальне провадження.

«Проводиться досудове розслідування за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч.1. ст. 263 КК України), який виявлено на одній з дільниць Московського району Харкова»,цитує першого заступника начальника обласної міліції Василя Остропілєця сайт ГУ МВС України в Харківській області.

Нагадаємо, сьогодні, 26 жовтня, у Кіровограді було зафіксовано 15 автобусів, переповнених людьми, які називають себе спостерігачами та журналістами порталу «Акула». А у Черкасах на дільницях перебували люди з журналістськими посвідченнями від газети «Черкаський АЗОТ» без мокрих печаток. В той же час комісії реєструють людей з такими посвідченнями та дають дозвіл на присутність на дільницях.

«Вибори та ЗМІ»

фото – blogforlife.org

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *