Інтерв’ю з нардепом у день виборів з’явилося в ефірі ТРК «Вежа» через злам серверів – директор

У день парламентських виборів 26 жовтня в ефірі ТРК «Вежа» (м.Конотоп, Сумська область) незаконно транслювалося інтерв’ю з кандидатом в народні депутати Ігорем Молотком. За словами директора ТРК Тетяни Голобурди, це сталося через зовнішнє втручання на сервер телекомпанії. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на свого регіонального кореспондента.

Представники штабу Ігоря Молотка повідомили, що це провокація з боку телеканалу, оскільки вони не замовляли трансляцію.

Натомість директор каналу Тетяна Голобурда також заявила, що трансляція цього матеріалу стала для неї несподіванкою.

«Зараз я знаходжуся у Конотопському міському відділі міліції і даю пояснення з цього приводу. Більше того, я заявляю, що це провокація і вторгнення ззовні, бо у програмі такої передачі не було. Схоже на те, що зловмисники не знали, що давати. Інтерв’ю це записане три тижні тому, не стосується виборів і вже застаріле. Агітації в ньому не було. Як тільки ми помітили, трансляція якого матеріалу йде, ми швидко вимкнули і почали розбиратися», – розповіла Тетяна Голобурда кореспонденту ІМІ.

Також директор ТРК «Вежа» повідомила, що надала інформацію про ситуацію, що склалася, Службі безпеки України та голові ОВК № 160.

«Такої брудної передвиборної кампанії не бачила. Це був просто жах. І зараз я боюсь, що заберуть на експертизу ефірний сервер і телекомпанія не зможе працювати», – заявила пані Голобурда.

Нагадаємо, 26 жовтня в ефірі ТРК «Броди» (Львівська область) транслювався сюжет про відкриття кандидатом в народні депутати по 119 виборчому округу Іриною Сех навчально-виховного комплексу.

«Вибори та ЗМІ»

фото – www.paket-internet.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *