У день виборів ТРК «Броди» показала сюжет про кандидата в депутати

26 жовтня в ефірі ТРК «Броди» (Львівська область) транслювався сюжет про відкриття кандидатом в народні депутати по 119 виборчому округу Іриною Сех навчально-виховного комплексу. Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на депутата обласної ради Олександра Ганущина.

«Бродівське комунальне телебачення (власність районної ради) прокрутило “джинсовий” сюжет про те, як кандидат в народні депутати Ірина Сех відкривала навчально-виховний комплекс у Підгірцях», – написав пан Сех на своїй сторінці у Facebook.

Депутат також нагадав, що агітація у день виборів є забороненою законом.

Як пояснив Zahid.net керівник ТРК «Броди» Володимир Булишин, сюжет пройшов у планових новинах. Крім того Ірина Сех виступала в ньому як народний депутат.

«Сюжет не містить політичної агітації. Там не зазначено, що вона є кандидатом в депутати. Тому жодного порушення законодавства», – відповів на звинувачення пан Булишин.

Нагадаємо, 19 жовтня група представників від ВО «Свобода» зайшла до будівлі ТРК «Броди», вимагаючи зняти з ефіру рекламний ролик проти кандидата у народні депутати від ВО «Свобода» Ірини Сех.

26 жовтня, у день виборів, спостерігач Громадської мережі «Опора» виявив у Кіровограді факт розклеювання агітаційних матеріалів  кандидата в народні депутати від «Опозиційного блоку» Сергія Ларіна. Політичну рекламу розміщували працівники рекламної агенції.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *