У Запоріжжі на дільницю не пустили журналіста неіснуючого видання

26 жовтня під час голосування член окружної виборчої комісії №76 (м. Запоріжжя) на одній з дільниць викрив псевдожурналіста, який  представлявся від видання «Вибір Чернігова». Про це повідомляє сайт ІМІ.

Однак, як розповів регіональному представнику ІМІ голова облорганізації Комітету виборців України Роман П’ятигорець, представник ОВК зацікавився редакційним посвідченням цього журналіста. Як виявилося, журналіст не зміг пояснити мету знаходження на запорізькій дільниці, тому представник ОВК  на дільницю його не пустив.

Як уточнив регіональний представник ІМІ, в Державному реєстрі друкованих засобів інформації та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності видання «Вибір Чернігова» не зареєстровано.

За даними звіту Комітету виборців України, на виборчій дільниці No 231033 ОВО № 76 (Запорізька область) ДВК змусила залишити приміщення для голосування журналіста газети «Правозахисник Чернігівщини».

Крім того, як повідомляє сайт 061.ua, в Ленінському районі Запоріжжя кандидат в народні депутати по мажоритарному округу №75 Олександр Рабцун напав «на представників мобільної групи спостерігачів, яка складалася з журналістів від чернігівського видання».

«Вибори та ЗМІ»

Фото www.kasparov.ru

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *