Власники каналів Перший діловий і News One перемогли в одномандатних виборчих округах у Донецькій та Харківській областях

За даними підрахунку 100% протоколів, оприлюдненими на сайті Центральної виборчої комісії, власник Першого ділового каналу, народний депутат Ігор Шкіря переміг в одномандатному виборчому окрузі № 52 у Донецькій області (міста Дебальцеве, Дзержинськ і Калінінський район міста Горлівки).

На вибори він ішов самовисуванцем.

За Ігоря Шкірю проголосували 41,71% виборців. На другому місці – самовисуванець Олег Жебський (19,46%), на третьому – Анатолій Рижков від «Блоку лівих сил України» (7,98%).

Також, за даними підрахунку 100% протоколів, оприлюдненими на сайті Центральної виборчої комісії, власник телеканалу News One, народний депутат Євген Мураєв переміг в одномандатному виборчому окрузі № 181 у Харківській області (Зміївський район і частина Харківського району).

Він теж балотувався як само висуванець.

За Євгена Мураєва проголосували 48,95% виборців. На другому місці – Вадим Глушко з «Блоку Петра Порошенка» (16,88%), на третьому – Олександр Шмиголь з «Народного фронту» (5,28%).

«Вибори та ЗМІ»

фото – sorada.gov.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *