У Херсоні на окрузі №182 журналістам «ВТВ плюс» та ТРК «Україна» не дозволяли знімати навіть двері

У Херсоні міліція не дозволяла знімальним групам телеканалу «ВТВ плюс» та ТРК «Україна» знімати двері ОВК №182. Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналіст «ВТВ плюс» Марина Савченко, повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

«Міліція не пускала журналістів подивитися на опечатані двері. Операторам ТРК ВТВ плюс та ТРК “Україна” не давали знімати під приводом: а раптом ви там щось зачепите? Не зачепили! Довелося десять хвилин начальнику міськвідділу міліції Роману Панасюку розповідати про закони і права журналіста. Врешті-решт, хлопців з камерами пропустили», – написала Савченко.

Як зауважив регіональний кореспондент ІМІ, у Херсоні на ОВК №182 ніяк не вщухне скандал: тут продовжується боротьба між командами двох претендентів на депутатське крісло у Верховній Раді – нинішнього нардепа від «Батьківщини» Юрія Одарченка та кандидата у нардепи від «Блока Петра Порошенка» першого проректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського.

На ОВК №182 вже заявляли про зникнення голови комісії, біля входу до залу засідань знаходились люди у камуфляжі з червоно-чорними пов’язками «Правий сектор», а Юрій Одарченко заявив про намір вимагати визнання виборів на  ОВК №182 недійсними. Тим часом Олександр Співаковський запросив свого опонента на публічні телевізійні дебати.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *