Валерій Бебик, Олексій Дурнєв, Сергій Цигіпа, Гліб Головченко та Ольга Бабій не пройшли у Верховну Раду

Валерій Бебик, Олексій Дурнєв, Сергій Цигіпа, Гліб Головченко та Ольга Бабій не пройшли до Верховної Ради по одномандатним виборчим округам. Про це йдеться на сайті ЦВК.

Валерій Бебик Завідувач – професор кафедри суспільно-політичних наук, глобалістики та соціальних комунікацій Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», ведучий програми «Цивілізація ІНКОГНІТа» на телеканалі ТОНІС. Був висунутий політичною партією Народний рух України на одномандатному виборчому окрузі № 221 в Києві.

Екс-ведучий телеканалу ТЕТ Олексій Дурнєв зареєстрований ЦВК кандидатом у народні депутати по виборчому округу №135 у Приморському районі міста Одеса.

Громадський активіст, журналіст, безпартійний, голова Творчого об’єднання «Каховський плацдарм» Сергій Цигіпа балотувався як самовисуванець на №184 одномандатному виборчому окрузі у місті Нова Каховка Херсонської області.

Генеральний директор телеканалу «ТАК ТБ» Коледжу преси та телебачення, директор Коледжу преси та телебачення Гліб Головченко – був кандидатом в народні депутати по № 128 одномандатному виборчому округу в місті Миколаєві.

Генеральний директор «Галичини» Ольга Бабій балотувалася по одномандатному округу № 84 в місті Івано-Франківськ.

«Вибори та ЗМІ»

фото – www.rivnist.in.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *