Олексій Оскер: дзвонили невідомі, погрожували і вимагали забрати заяви та скарги

17-го листопада близько 16.00 екс-кандидату в народні депутати по одномандатному округу № 141 від Радикальної партії Олега Ляшка, голові громадської організації «Євростолиця», головному редактору сайту Fot News Олексію Оскеру подзвонили невідомі з вимогою забрати заяви з ЦВК та прокуратури про побої. Про це Олексій Оскер повідомив «Виборам та ЗМІ».

Як розповів журналіст, номер мобільного не висвітився. Наостанок невідомий сказав: «Тебя не фиг искать, ты живеш в центре».

13-го жовтня в Одеській ОДА стався інцидент: Олексій Оскер з оператором намагалися отримати коментар у кандидат в народні депутати по 141-му округу  Віталій Барвіненко. Журналіст стверджує, що народний депутат кілька разів вдарив і його, й оператора, і намагався забрати відеокамеру й знищити відео. Є відеоматеріали, де зафіксовано, як кандидат в народні депутати по 141-му округу  Віталій Барвіненко у грубій формі виштовхує Оскера та оператора і засновника сайту Fot News Дениса Маганова зі свого кабінету. Оскер звернувся до правоохоронних органів і надав медичні заключення про тілесні ушкодження, але МВС не виявило підстав для досудового розслідування.

Чумак Вікторія, «Вибори та ЗМІ»

фото – www.poltava.pl.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *