У Дніпропетровську журналісти на висування Вілкула у кандидати «проривалися» з міліцією

У Дніпропетровську представники «Опозиційного блоку» кілька разів відмовляли журналістам у допуску на партійні збори з висування кандидатів. Про це повідомляє Depo.ua.

22 вересня у «Парк-готелі» в Дніпропетровську відбувалися партійні збори міського осередку партії «Опозиційний блок», на якому висували кандидатів у депутати всіх 64 округів в межах обласного центру та кандидата в мери. На засідання не пустили представників кількох ЗМІ: Depo.ua, Громадське Дніпро та dp1.info.

Спершу працівники штабу, що проводили реєстрацію учасників, зазначили, що на зборах можуть бути присутні лише ті журналісти, яких запросили. Згодом Олександр Вілкул повідомив, що порадиться з делегатами щодо присутності ЗМІ. Через кілька хвилин вийшла представниця штабу, яка не представлялася, і повідомила, що вирішили не допускати журналістів, а дати коментарі по завершенню заходу.

Через кілька хвилин в холу до журналістів вийшло четверо чоловіків спортивної статури і змусили їх покинути приміщення.

Журналіст сайту dp1.info Денис Давидов, який також є представником ГМ «Опора», викликав міліцію. З прибуттям співробітника Жовтневого райвідділу керівник прес-служби обласної організації «Опоблоку» Тетяна Старовойтова та заступник голови облради та член партії В’ячеслав Сергєєв, повідомили, що для участі журналісти мали акредитуватися, бо у штабі побоювалися провокацій.

Як зазначає видання, для актредитації не було можливості, оскільки протягом дня Тетяна Старовойтова не відповідала на дзвінки та смс, а телефон штабу також не відповідав. До того ж, у відкритих джерелах не було анонсу конференції.

Лише після з’ясування обставин у присутності міліціонера журналістам дозволили потрапити на захід в останні його хвилини. На заході були присутні лише журналісти з посвідченнями видання «Событие».

21 вересня у Бердянську Запорізької області представник політичної партії «Опозиційний блок»не пустив знімальну групу телеканалу «Юг» на партійну конференцію.

фото – Depo.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *