«UA:Перший» проведе «Національні дебати» в найбільших містах країни

Напередодні другого туру виборів міських голів команда «UA:Першого»  вирушить до Харкова, Одеси, Львова та Києва, аби обговорити нагальні проблеми цих міст з їхніми потенційними очільниками та самими виборцями. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Транслюватимуться «Національні дебати» у вечірній прайм на телеканалі «UА:Перший» та місцевих каналах відповідних областей. Точний графік проведення дебатів буде складено після голосування 25 жовтня. Орієнтовний виглядає так: Харків – 2 листопада, Одеса – 4 листопада, Львів – 5 листопада, Київ – 6 листопада.

«Національні дебати» між кандидатами на посади міських голів складатимуться з п’яти раундів. У першому раунді – «Перша спроба» – кандидати ставитимуть запитання одне одному. Другий раунд називатиметься «Комунальне господарство», і в ньому учасники відповідатимуть на два запитання від модераторів і ще на два – від аудиторії на знімальному майданчику та у соціальних мережах. За аналогічним принципом проходитиме й третій раунд – «Безпека та розвиток міста». «Освіта, культура та спорт» – тема четвертого раунду, де так само буде два запитання від модераторів і два – від аудиторії (в залі та в соцмережах). П’ятий раунд називатиметься «Другий шанс», і в ньому учасники знову отримають змогу поставити запитання одне одному – по два від кожного.

Дебати проходитимуть у прямому ефірі, й кожен охочий зможе долучитися до обговорення. Можливість поставити своє запитання матиме аудиторія у студії та користувачі соціальних мереж, які стежитимуть за перебігом дискусії. Модератори стежитимуть за тим, аби кандидати не уникали відповідей на конкретні запитання.

Правила проведення дебатів, а також запрошення для участі кандидатів можна завантажити на сторінці «Національних дебатів» на сайті телеканалу «UА:Перший». Також стежте за новинами на сторінці проекту у Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *