До президентських виборів було виготовлено рекордну кількість відеороликів соціальної реклами – Нац Рада

До президентських виборів було виготовлено 14 відеороликів із закликом прийти на виборчі дільниці 25 травня та обрати одного з кандидатів. Це найбільша кількість роликів за усі виборчі кампанії. Про це повідомила заступник голови Національної ради Лариса Мудрак на брифінгу, що відбувся 27 травня.

Найбільше – 6 – відеороликів було створено на замовлення ОБСЄ в Україні. Центральна виборча комісія замовила 3 ролики. По два ролики замовили міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» та благодійна організація «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги». Ще один ролик було створено на замовлення Ради національної безпеки і оборони України.

На брифінгу також зазначалося, що майже кожна медіа-група креативно поставилася до оформлення ефіру в останій передвиборчий тиждень, підготувавши анонси своїх програм, присвячених виборам Президента, та відеоролики просвітницького характеру. «У складний для держави час практично всі загальнонаціональні і місцеві мовники розмістили небувалу кількість роликів соціальної реклами, а також виготовляли власні передвиборчі проекти, які закликали прийти на виборчі дільниці», – доповіла член Національної ради Любов Бакаленко.

Фото – кадр з ролику «Інтерньюз-Україна»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *