Центрвиборчком проведе жеребкування щодо розподілу ефіру для агітації

Центральна виборча комісія 4 вересня проведе жеребкування щодо розподілу ефіру для агітації, повідомляє УНІАН.

«Відповідно до вимог закону у вівторок, 4 вересня, ми проведемо жеребкування, і всі дізнаються черговість кандидатів, зокрема, мажоритарників, щодо надання ефірного часу на телебаченні і радіо для агітації», – повідомив журналістам заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера

Заступник голови ЦВК не став прогнозувати можливість якихось змін щодо жеребкування у зв’язку з тим, що 6 регіональних телерадіоорганізацій не надали попередні розклади ефірного часу для передвиборчої агітації.

«Я думаю, що всі ці організації надішлють свої розклади. Вони все ж таки повинні виконати вимоги закону», – сказав Андрій Магера.

Як писала «Телекритика», ЦВК зобов’язала Національну раду з питань телебачення і радіомовлення та Державний комітет телебачення і радіомовлення забезпечити безумовне виконання вимог закону щодо надання політичним партіям і кандидатам у депутати ефірного часу для агітації на 6 регіональних державних теле- та радіоканалах в Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Тернопільській, Харківській та Чернігівській областях.

Також ЦВК вимагає від Нацради в Держкомітету надіслати до 12.00 понеділка, 3 вересня попередні розклади такого ефірного часу.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *