УДАР та Об’єднана опозиція узгодили списки мажоритарників

Партія УДАР зняла 26 своїх кандидатів-мажоритарників на користь представників Об’єднаної опозиції, які за даними соціологів мають вищий рейтинг. Те ж саме у відповідь зробила опозиція.

Серед тих, кому пощастило, є й кілька журналістів. Зокрема у Києві в Святошинському районі № 18 Олександр Сергієнко знімає свою кандидатуру на користь Володимира Ар`єва (народний депутат, колишній телеведучий). Про це йдеться на сайті УДАРу.

Крім того, на Львівщині (124-й округ) у м. Сокаль Андрій Сенюк йде з виборів з метою, щоб переміг Степан Курпіль (народний депутат, якого пов’язують з виданням «Високий замок»).

А на окрузі № 139 (Одеськая область) – Олександр Горін знятий з виборів на користь Ольги Герасим’юк (народний депутат, колишня телеведуча), повідомляє Lb.ua.

Раніше повідомлялося, ЦВК відмінила реєстрацію кандидатом в депутати Верховної Ради Сергія Дубенка по одномандатному мажоритарному округу №134 в Малинівському районі Одеси на підставі його заяви. Таким чином, пан Дубенко хоче перешкодити колишньому губернатору провладному Сергію Гриневецькому потрапити до парламенту, тим самим сприяє проходженню до Верховної Ради журналіста Костянтина Усова.

А ось по 120-му округу на Львівщині, де балотуються Андрій Тиндик (УДАР) і журналістка Тетяна Чорновол (ОО) опозиція не домовилися. Аналогічна ситуація і на окрузі № 222 (м. Київ, Солом’янський район), де не вдалося обрати єдиного кандидата – чи то Дмитра Андрієвського (ОО), чи телеведучу Рену Назарову. Крім того, УДАР просить зняти  Олександра Бригинця (депутат Київської міської ради, співвласник каналу ОТВ) в 217-му окрузі  (Київ, Оболонський район) на користь Юрія Крикунова. Проте, Об’єднана опозиція, очевидно, відмовилася, оскільки у списку знятих на користь УДАРу мажоритарників Бригинця немає.

Фото – massivetemplates.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *