18 жовтня: онлайн-чат з Володимиром Манжосовим й Ігорем Розкладаєм

Тема – контроль за діяльністю телерадіоорганізацій під час парламентських виборів – 2012.

У четвер, 18 жовтня, об 11:00 на http://chat.telekritika.ua відбудеться чат-конференція за участі голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимира Манжосова та медіаюриста Інститут медіа права Ігоря Розкладая на тему: «Контроль за діяльністю телерадіоорганізацій під час парламентських виборів – 2012».

До обговорення пропонуються запитання: які порушення виборчого законодавства зафіксувала Нацрада за час виборчої кампанії; які санкції щодо порушників буде застосовувати регулятор та інші.

Свої запитання ви можете ставити у коментарях під цим анонсом.

Біографічні довідки:

Володимир Манжосов. Народився 25 травня 1959 року в м. Южно-Курильську Сахалінської області.

Трудову діяльність розпочав одразу після закінчення школи у 1976 році. Працював токарем на виробничому об’єднанні «Точмаш», кріпильником шахтоуправління «Октябрське». У 1978-1980 роках проходив військову службу у лавах Радянської Армії.

У 1986 році після закінчення Донецького державного університету працював асистентом на кафедрі історії СРСР цього ж університету, а з грудня цього ж року по 1988 – вчителем історії у школі № 70 м. Донецька. У 1988-1990 роках був інструктором Київського райкому Компартії України, з 1990 року по 1991 – консультантом Донецького обкому Компартії України.

З 1991 по 1996 рік обіймав посаду директора відділу, заступника генерального директора, генерального директора страхової компанії «Славія – Донецьк». З лютого 1996 року працював головним спеціалістом Донецької облдержадміністрації та представником Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Донецькій області на громадських засадах. З жовтня 1996 року по грудень 1997 – заступник начальника головного управління, начальник управління інформаційної політики Донецької облдержадміністрації. У 1998 – 2001 роках обіймав посаду генерального директора ТОВ «Видавничо-рекламний концерн “Принц”», м. Донецьк.

2001 року Володимира Манжосова призначено на посаду представника Національної ради у Донецькій області, а з 2002 по 2005 рік – членом цього ж регуляторного органу. З серпня 2005 року працював на посаді віце-президента телерадіокомпанії «Україна». 2 квітня 2010 року указом президента № 468/2010 Володимира Манжосова призначено членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Нагороджений почесною грамотою Верховної Ради України.

Ігор Розкладай. Народився 1982 року в м. Києві.

Магістр права (Національний університет «Києво-Могилянська академія»).Член Незалежної експертної ради з питань діяльності мас-медіа під час виборів 2007 року.

Представник колективного члену у Громадській раді при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення.

Автор публікацій з проблематики інформаційного та медіа права, зокрема проблеми становлення цифрового мовлення, захисту персональних даних, органів, що опікуються інформаційною сферою.

Один зі співзасновників Інституту медіа права.

Хобі: генеалогія, орнітологія, історія, postcrossing.

Одружений, виховує сина.

Фото – blogonika.ru

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *