«Ера» покаже спецвипуск програми «Твій голос», присвячений результатам виборів

У ніч з 29 на 30 жовтня телеканал «Ера» покаже спеціальний випуск програми «Твій голос», присвячений підсумкам виборчої кампанії 2012. Про це повідомляє прес-служба каналу.

До студії запрошені представники соціологічних служб, незалежні спостерігачі, політики, які отримають місця у новообраному парламенті, а також люди, яких можна назвати «моральними авторитетами суспільства».

Програма  розпочнеться о 00:30, триватиме 48 хвилин  і складатиметься  з трьох частин. В першій частині програми гості студії обговорюватимуть хід голосування, порушення, аналізуватимуть результати екзит-полів та даних ЦВК. Також представник соціологічної служби та місії спостерігачів за виборами дадуть оцінку виборам на рівні «чесні» та «демократичні».

Друга частина проекту буде присвячена складу нового парламенту. «Хто він — депутат VII скликання? З якою метою ці люди прийшли в парламент? Які фракції утворяться у Верховній Раді та як більшість та опозиція шукатимуть спільну мову?».

Третя частина «Твого голосу»  присвячена завданням, які стоятимуть перед новими депутатами. Настанови для них, та для виборців — як контролювати своїх обранців, даватимуть люди, які стояли біля витоків української незалежності та розбудовували державу в перші роки її існування.

За словами шеф-редактора громадсько-політичних програм телекомпанії «Ера» Сергія Попова, мета програми — надати глядачам найбільш точну та всебічну інформацію щодо подій дня голосування та офіційних результатів виборів. А також творці проекту намагатимуться  показати механізми як захищати своє право вибору та контролювати тих, за кого українці віддали свій голос.

Фото – blog.daum.net

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *