Канал «Рада» готує на день виборів інформаційний марафон

З прямим включенням із ЦВК і використанням відеокамер з дільниць.

Телеканал «Рада» (Дирекція телерадіопрограм Верховної Ради України) готує інформаційний марафон, який розпочнеться з 10:00 28 жовтня у день виборів. Про це в інтерв’ю «Телекритиці», яке незабаром буде оприлюднене, розповів директор «Ради» Василь Климчук (на фото).

«Вперше за свою історію канал Рада” на виборах до Верховної Ради робитиме прямі включення на власному обладнанні. Один майданчик ми робимо в кулуарах Верховної Ради, а один – у ЦВК, з якою у нас є домовленість. Ми маємо доступ до всіх відеокамер на дільницях і можемо це відео подавати в ефір. Навіть роблячи телефонні включення з того чи іншого місця, де проходитиме голосування, ми можемо додавати відео. Ми будемо працювати з чинними депутатами, з інформаційними агенціями, які мають корпункти в регіонах. У день виборів у нас будуть працювати практично всі ведучі, а Світлана Шевченко разом з Людмилою Горицькою робитимуть прямі включення з ЦВК», – сказав Василь Климчук.

За його словами, на каналі впродовж виборчої кампанії транслювалися як міжпрограмний продукт кількахвилинні сюжети про політичні партії України, крім того, просвітницький проект «Верховна Рада України», в якому роз’яснювалося, що таке фракція, хто такий помічник народного депутата тощо.

Фото – berichnow.ru

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *