Беркутівець віддав журналісту фотокамеру, яку той загубив біля ЦВК

І не захотів жодної винагороди.

Боєць київського спецпідрозділу міліції «Беркут» повернув репортеру «Нового регіону» Сергію Рульову фотокамеру, яку журналіст загубив, працюючи 5 листопада на мітингу біля ЦВК, де відбулися зіткнення через невдоволення опозиції результатами виборів. Про це йдеться на сайті «Новий регіон».

«5 листопада 2012 року я знімав події біля ЦВК. Працював з двох рук: знімав і відео, і фото двома фотоапаратами. Після розмови з редактором по телефону, відволікся, в результаті чого загубив другий фотоапарат. Я недовго сумував і вирішив, що це не найстрашніше в житті, і спробував забути про втрату. Нещодавно на мій мобільний телефон мені зателефонував чоловік, який назвався Миколою і повідомив, що він знайшов мою камеру і готовий  повернути мені її якнайскоріше в зручний для мене час. Ні про який викуп-винагороду мови не йшло», – розповідає Сергій Рульов.

За його словами, правоохоронець, який знайшов камеру, виявився старшиною міліції спецпідрозділу київського «Беркута» Миколою Голембовським. Він навідріз відмовився отримати будь-яку винагороду за знахідку.

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *