У Києві розпочав роботу міжнародний медіацентр «За чесні вибори – 2014!»

Всеукраїнська громадська організація «Комітет виборців України» (КВУ) та громадянська мережа «Опора», за підтримки експертів Європейської платформи для демократичних виборів (ЄПДВ) відкрили міжнародний медіацентр, який працюватиме на президентських виборах в Україні. Про це йдеться в повідомленні медіацентру.

Медіацентр буде надавати інформацію та новини щодо перебігу виборчої кампанії, публікуватиме прес-релізи та звіти, на основі даних отриманих від кількох тисяч спостерігачів, що знаходяться в усіх регіонах України. Він також надаватиме консультації щодо виборчого законодавства, логістичну інформацію та проводитиме тренінги на вимогу.

Отримані дані будуть представлені на прес-конференціях за участі директора КВУ Олександра Черненка та керівника «Опори» Ольги Айвазовської, а також секретаря ЄПДВ Стефані Шиффер.

24-27 травня в Києві перебуватимуть політичний експерт ЄПДВ, колишній віце-президент Комітету закордонних справ Європейського парламенту Януш Онишкевич та член Європейського парламентуВернер Шульц, які також візьмуть участь у прес-конференціях. Для організації інтерв’ю слід звертатися в медіацентр.

Розклад прес-конференцій у медіацентрі буде оголошено найближчим часом.

Графік роботи медіацентру:

20-24 травня, 26-27 травня: 08.00 – 20.00

День виборів, 25 травня: 8.00 – цілодобово.

Контактна інформація за телефонами: +38050-960-94-22, +38096-397-22-54, +38096-552-01-34, електронна пошта: press-office@epde.org.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *