Кримський канал ВКК приєднається до «EкSTREAM Марафону» на ZIKу

«Відкритий кримський канал» (ВКК) стане на час виборчого телемарафону агентом телеканалу ZIK у Криму та м. Стамбулі (Туреччина). Про це повідомляє прес-служба каналу ZIK.

«25 травня журналісти забезпечуватимуть прямі включення з окупованих територій в Криму і спробу кримських татар та інших громадян України взяти участь у виборах п’ятого Президента України», – повідомив представник каналу ВКК, кримськотатарський журналіст Осман Пашаєв.

За його словами, на зв’язок із телеканалом ZIK журналісти ВКК будуть виходити також із Стамбула, де в цей час перебуватимуть журналісти Дженгиз Кизгін і Музаффер Коджаман«Зараз Генконсульство України в Стамбулі вирішує питання дозволу зйомок в день голосування 25-го травня на телеканалі ZIK», ­- повідомив Осман Пашаєв.

Нагадаємо, 25 травня «EкSTREAM Марафон. Вибори президента» відкриє мовлення телеканалу ZIK із нової студії телеканалу у Києві. Ще одна студія, окрім Києва, працюватиме у Львові. Телемарафон продовжуватиметься 15 годин у прямому ефірі. На зв’язок із Києвом окрім Варшави і Москви виходитимуть «вуличні» студії з центральних майданів  мм.Харкова, Одеси, Дніпропетровська і Донецька.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *