Микола Томенко: Пропаганда війни за рахунок чужого життя – перебір навіть для виборчої кампанії

Про це народний депутат, радник Президента Микола Томенко заявив сьогодні в ефірі телеканалу «Рада», повідомляє персональний сайт політика.

Томенко констатував, що багато політиків і експертів, які ще кілька років тому по черзі їздили «на кастинг» до Путіна, щоб заручитися його підтримкою їхньої політичної кар’єри, сьогодні стали ідеологами непримиренної війни, очевидно, з міркувань підвищення свого рейтингу під час виборів. «Але пропаганда війни за рахунок чужого життя – перебір навіть для виборчої кампанії», – зауважив він.

Водночас народний депутат поінформував, що ідея перемир’я – не випадкова, її підтримує абсолютна більшість громадян України. Він наголосив, що на сьогодні нам важливо зберегти життя (і військових, і мирного населення), якнайшвидше переозброїти українську армію сучасною надточною зброєю, досягти нового консенсусу у спільній позиції з міжнародним співтовариством у захисті українського суверенітету і недоторканності кордонів, а також зробити все, щоб визволити всіх полонених українців.

«Виходячи з того, як ситуація буде розгортатися далі, треба буде приймати відповідні рішення. Але сьогодні очевидно, що перемир’я є вкрай важливим і необхідним для теперішнього стану речей у війні з Росією», – підсумував депутат.

«Вибори та ЗМІ»

Фото: tomenko.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *