Дмитро Добродомов іде у відпустку на час виборчої кампанії

Генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов, який балотується до парламенту по 115-му, Сихівському, виборчому округу у Львові як самовисуванець, на час передвиборної кампанії – з 19 вересня по 25 жовтня – перебуватиме у відпустці. Про це пан Добродомов заявив учора, 24 вересня, в ефірі програми «Народний контроль», інформує прес-служба каналу.

Дмитро Добродомов також не вестиме прямі ефіри своєї авторської програми журналістських розслідувань «Народний контроль» у цей період.

«Щоб не зловживати ефірним часом телеканалу ZIK, на якому я працюю, прийняв рішення піти у відпустку на час проведення передвиборної кампанії», – повідомив пан Добродомов.

За його словами, команда «Народного контролю» й надалі виконуватиме свою роботу, журналісти проводитимуть антикорупційні розслідування, разом з експертами шукатимуть шляхи реформування життя в країні. Відтак програма і надалі виходитиме в ефірі каналу ZIK.

«Я ж уже в парламенті, маючи дієві важелі впливу, робитиму все можливе, щоб вдалося реалізувати ці реформи, – додав Дмитро Добродомов. – Настав час покласти край беззаконню в країні, про яке ми неодноразово розповідали в наших ефірах».

Нагадаємо, на початку минулого тижня Дмитро Добродомов на власній сторінці у Facebook повідомив, що йде до парламенту як самовисуванець у своєму рідному районі у Львові – Сихові. 19 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала пана Добродомова кандидатом у народні депутати в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 115 у Львові.

Раніше в інтерв’ю «Телекритиці» Дмитро Добродомов пообіцяв: «Якщо братиму участь у передвиборчій кампанії, то про роботу на телеканалі в тій іпостасі, в якій я є зараз, не може бути й мови. Я однозначно піду у відпустку».

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Мій дід працював у радянські роки
    науковцем, і він мені не раз розказував про допити товаріща
    Добродомова. Як він міг 10 годин питати дурню! Внучок напевно
    продовжувати справу хоче?

  • Добродомов вже почав витрачати гроші на кампанію. Скільки часу

    брав хабарі за прикривання олігархів. Напевно, як прийде до влади

    одразу стане тушкою.

  • Співпраця добродомова із
    попереднім режимом януковича скоро буде розкрита. Вже відомо
    що компанії добродомова і сім’ї януковича співпрацювали
    разом на кіпрських островах, відмиваючи податки.

  • Підставний клоун
    курченко закупивши велику частину медіа, разом прикупив ЗІК разом із добро
    домовим, а добродомов тільки і радий, адже грошики пішли не малі.

  • Добродомов вивів гроші зіку в офшори, тому він має гроші, якими зараз розкидається на виборах!

  • Добродомов каже, що ЗІК Петра Димінського разом з тим, згідно з даними держреєстру, засновником холдингу «Західна інформаційна корпорація» на 100 відсотків є кіпрська офшорна компанія «Гракеа лімітед»,

  • Добродомова канал ЗІК зареєстрований на Кіпрі там саме, де компанія Ахметова, яка отримала 40 мільйонів доларів від компанії Чорноморнафтогаз.

  • Добродомов має розказати чому канал ЗІК зареєстрований на Кіпрі, за адресою, де також зареєстровані компанії повязанні, із людьми Януковича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *