Добродомов і Парасюк відмовилися від передвиборчих біг-бордів, щоб на ці кошти закупити техніку для армії

Кандидати у народні депутати від Львівщини – самовисуванці Дмитро Добродомов і Володимир Парасюк – відмовилися від передвиборчих білбордів, щоб на ці кошти закупити техніку для українських військових, та закликали до цього інших кандидатів, повідомляє ZIK.

Про це вони заявили 26 вересня на Сихові у Львові під час передачі Центром забезпечення військових для бійців 24-ї окремої механізованої бригади мікроавтобуса «Мерседес», який обладнаний для швидкої медичної допомоги. Вартість цього спецавтомобіля – 117 тис. грн. Уже найближчими днями доставлять в зону АТО, розповів координатор Центру забезпечення військових, що створений за ініціативи Народної самооборони Львівщини та громадсько-журналістського руху «Народний контроль», Сергій Дзядик.

«Зараз ми бачимо повно політичної реклами на біг-бордах. Один біг-борд коштує від 4 до 5 тис. грн, а нормальна кампанія на окрузі – це 20-25 таких рекламних площ, тобто близько 100 тис. грн. За такі кошти можна для армії придбати ось такий медичний автомобіль», – заявив кандидат в народні депутати Дмитро Добродомов.

Він закликав усіх кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах відмовитися від розміщення зовнішньої реклами, а зекономлені на цьому гроші витратити на оснащення армії, яка зараз захищає державу і якій вкрай необхідні такі реанімобілі, а також теплий одяг, тепловізори, біноклі та багато чого іншого.

«У той час, як люди приходять у Центр забезпечення, віддають свої останні гроші для допомогти бійцям, політики готові витрачати сотні тисяч і мільйони гривень на саморекламу, щоб прорватися у Верховну Раду. Але рекламуватися на окрузі треба було кілька років, працюючи з людьми і роблячи якісь реальні справи», – наголосив Дмитро Добродомов.

Сотник Майдану, боєць добровольчого батальйону «Дніпро-1» Володимир Парасюк, який є самовисуванцем у 122-му (Яворівському) окрузі, також закликав інших кандидатів відмовитися від політичної реклами на біг-бордах.

«Якщо ти в себе в окрузі нічого не робив, якщо ти палець об палець не вдарив, тобі ці біг-борди не допоможуть. Зараз свідомість людей змінилася. Люди голосують, виходячи з того, що цей кандидат зробив для народу. Краще ці гроші витратити на армію, бо якщо ми не будемо годувати свою армію, то будемо годувати чужу», – заявив він.

«Вибори та ЗМІ»

Фото zaxid.net

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Екс- міністр Олександр Клименко із сімї Януковича безпосередньо може управляти із росії телеканалом ЗІК, адже всі нитки розслідування журналістів вказують на це.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *