ОБСЄ підтримує кампанію з інформування виборців на позачергових парламентських виборах в Україні

Щоб допомогти українцям повністю скористатися своїми виборчими правами, Координатор проектів ОБСЄ на запит Центральної виборчої комісії проводить просвітницьку кампанію, спрямовану на інформування виборців про найбільш важливі процедури, пов’язані з проведенням  позачергових парламентських виборів 26 жовтня 2014 року.

У рамках кампанії, зокрема, для телерадіомовників розроблено набір аудіовізуальних оголошень, які спонукають перевірити та в разі потреби виправити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців до 20 жовтня – останньої дати, коли це можна зробити. Другий набір оголошень подає інструкції щодо того, як зареєструватися тим людям, які будуть в день голосування поза межами місцевості, де вони зареєстровані. Особливий акцент робиться на спрощену процедуру реєстрації для людей, які були змушені залишити свої домівки внаслідок конфлікту.

Дізнатися більше, завантажити аудіо оголошення та відео телевізійної якості для мовників можна, відвідавши http://www.osce.org/uk/ukraine/125319.

«Вибори та ЗМІ»

Фото www.osce.org

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *