Канал «24» транслюватиме виборчий процес в зоні АТО і проведе телемарафон

26 жовтня, у день позачергових виборів до Верховної Ради, телеканал новин «24» проведе марафон у прямому ефірі «Вибори на 24-му». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Марафон стартує в неділю о восьмій годині ранку та триватиме до пізньої ночі. Випуски новин на каналі «24» виходитимуть щопівгодини, а за допомогою спеціальної інфографіки ілюструватиметься явка на конкретну годину.

26 жовтня в студії телеканалу працюватимуть усі його ведучі – Павло Рольник, Вікторія Лісецька, Вадим Колодійчук, Дарія Кудімова, Наталка Тугузова та Христина Стець. Впродовж виборчого марафону вони аналізуватимуть хід виборів із соціологами, політологами, експертами та громадськими діячами.

В рамках марафону також заплановані постійні включення кореспондентів каналу з Центральної виборчої комісії, штабів основних політичних сил, із регіонів України та закордонних дільниць. Повідомляється, що одна знімальна група телеканалу вирушить до зони АТО. Звідти щогодини робитиме включення журналіст Артем Лисак, який повідомлятиме про хід волевиявлення на сході України.

О 19:50 «24» також розпочне пряму трансляцію оголошення результатів екзит-полів.

А вже о 7:00 ранку в понеділок телеканал продовжить підбивати підсумки виборів у прямому ефірі в студії каналу «24».

В режимі цілодобового марафону працюватиме і редакція сайту 24tv.ua.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *