Григорій Шверк і Владислав Севрюков з Нацради через 20 днів можуть стати народними депутатами

Заступник голови Нацради Григорій Шверк та член Нацради Владислав Севрюков можуть стати народними депутатами, оскільки депутати, які йшли у списку Блока Петра Порошенка перед ними, склали мандати.

Для того, аби увійти до парламенту, кандидати мають 20 днів на збір і подання відповідних документів. Григорій Шверк і Владислав Севрюков мають подати в ЦВК, трудові книжки зі штампами про звільнення з роботи, що можливо після відповідних указів Президента про їхнє звільнення з Нацради.

«Особисто я ніяких документів у ЦВК ще не подав, оскільки голосування було тільки вчора. Якщо Президент прийме рішення звільнити мене з посади члена Національної ради, я, мабуть, стану народним депутатом. Коли я давав згоду бути членом списку Блоку Петра Порошенка, я усвідомлював, що якщо до мене дійде черга, я буду народним депутатом», – повідомив Григорій Шверк на питання «Телекритики» на брифінгу Нацради.

Владислав Севрюков розповів, що ще не визначився: «Я ще остаточного рішення не прийняв. Час іще є».

2 вересня Верховна Рада задовольнила заяви депутатів від «Блоку Петра Порошенка» Михайла Гвоздьова і Романа Насірова про складання депутатських повноважень.

Заяви були подані у зв’язку з переходом на інші місця роботи – Гвоздьов працює виконувачем обов’язків керівника державного авіаційного підприємства «Антонов», а Насіров – главою Фіскальної служби. Наступними у списку партії йдуть заступник голови Нацради Григорій Шверк та член Нацради Владислав Севрюков.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *