«Вибір 2012» на ICTV є політичною агітацією за гроші кандидатів

Новий проект телеканалу ІCTV «Вибір 2012», що стартував в останній тиждень перед виборами, є політичною агітацією, яка оплачується за кошти виборчих фондів. Про це у відповідь на запитання «Телекритики» повідомив директор-президент телеканалу ІCTV Олександр Богуцький.

 «Проект Вибір 2012” – це пряма політична агітація, вона повністю оплачена», – сказав пан Богуцький.

На запитання, чому участь у проекті не бере ВО «Свобода», Олександр Богуцький відповів, що робив подібну пропозицію лідеру партії Олегу Тягнибоку: «Ми зі Свободою говорили, я говорив з Олегом, але вони просто так вирішили. В кожного своя політична стратегія кампанії».

Нагадаємо, в останній тиждень перед виборами ICTV запустив прямоефірний проект «Вибір 2012». Його веде Оксана Соколова. Програма виходитиме щоденно, до 26 жовтня, о 21:40.

22 жовтня ефір був присвячений партії «Україна-Вперед!» Наталії Королевської, 23 жовтня – Комуністичній партії України, 24 жовтня в ефірі буде УДАР, 25 жовтня – Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», 26 жовтня – Партія регіонів. Партія «Свобода», рейтинги якої за результатами останніх соціологічних опитувань вищі, ніж у партії Наталії Королевської і складають 5,1%, у програмі представлена не буде.

Аліса Хамчич, для «Телекритики»

Фото – zt-news.org.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *