«1+1» замовив аж два екзит-поли

«1+1» замовив два екзит-поли, щоб отримати найточніший прогноз парламентських виборів. Про це повідомляє прес-служба каналу.Зокрема, «1+1» долучився до каналів-замовників екзит-полу SOCIS та ТNS«Інтера» та ICTV. А також новинна служба каналу ТСН замовила власний екзит-пол центру «Соціальний моніторинг».

Опитування виборців  у цьому дослідженні буде проводитися двома методами – анонімне експрес-опитування на виході за технологією «віч-на-віч» та самозаповнення міні-анкет, яке імітує процедуру таємного голосування. Надалі отримані дані узгоджуватимуться. Планується опитати 20 тисяч виборців на 400 дільницях. Попередні дані опитування будуть мають бути отримані  станом на 14.00, 18.00 та 20.00 та будуть презентовані на національному рівні, статистична похибка не перевищуватиме 2,2% для політичних партій – лідерів та  1,5% для інших. Про особливості методики екзит-полу SOCIS та ТNS «Телекритика» вже повідомляла.

Результати досліджень будуть оголошені в ефірі 28 жовтня одразу після закриття виборчих дільниць о 20.00. у межах політичного спецпроекту «Вибори 2012». Уточнені дані екзит-полу будуть названі  після 22.00.

Нагадуємо, що 28 жовтня на «1+1» о 19.27 стартує політичне шоу «Вибори 2012».

Фото – spiritwomen.blogspot.com

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *